Activiteiten

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten

 1. Op
  13 jan
  inVorselaar 

  Quiz voor het Goede Doel - Vorselaar 2290: Ken je dorp!?

  Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Davidsfonds Vorselaar een quiz voor het goede doel.  Deze staat dit jaar volledig in het teken van Vorselaar.  Met de opbrengst dragen we bij aan de aankoop van een rolstoelfiets.

  Iedereen is welkom!  Kom samen met buren, familie, je vereniging, vriendenkring ... je kennis van ons dorp testen en geniet van een babbel en een drankje.
  De eerste vraag wordt gesteld om 19.30u en we stoppen om 23.00u, zodat er tijd rest om bij pot en pint nog na te keuvelen.

  Activiteit quiz
  Meer informatie
 2. Op
  21 jan

  Toast Literair - Peter Van Camp

  Met de leukste fragmenten van toen, zelden geziene foto’s, muziek en véél boeiende verhalen zoomt Peter Van Camp met zijn lezing
  Kinderen van Zeppos in op een van dé succesverhalen van de jonge BRT: de spannende jeugdfeuilletons die in de tijd van Nonkel Bob op
  woensdagnamiddag jong én oud maandenlang in de ban hielden.

  Activiteit Toast Literair Cultuurregio Kempen
  Meer informatie
 3. Op
  29 feb

  Nic Balthazar - Klimaatbetoog live

  Organisatie Davidfonds Vorselaar i.s.m. Natuurpunt

  Televisie- en filmmaker en klimaatactivist Nic Balthazar slaakt in een betoog een alarmkreet over de toestand van het klimaat en de planeet.

  Activiteit
  Meer informatie